Magánrendelésem

Időpontkérés

Kedves Klienseim és leendő Klienseim!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben Skype-on (vagy más online platformon) folytatom a terápiás tevékenységemet, illetve bizonyos esetekben telefonon tudunk konzultálni. Egyes terápiás formák esetén előzetesen egyeztetjük, hogy kivitelezhető-e a terápia személyes jelenlét nélkül. Az online elérhetőségeimet időpontegyeztetés során adom meg.

A pszichiátriai és pszichoterápiás első interjú esetén különösen fontos a személyes találkozás, de jelen helyzetben ez nem ajánlott. Ezért első vizsgálatra olyan online platformot választunk, ahol képátvitelre is lehetőség van. Kérem, időpontegyeztetéskor vegye figyelembe, hogy Önnél adottak-e a technikai feltételek!

Személyes találkozásra kizárólag abban az esetben kérjen időpontot, ha sürgős esetről van szó, illetve járványügyi szempontból Ön nem számít vírushordozást tekintve veszélyeztetettnek. A zavartalan ellátás érdekében vigyázzunk egymásra!

Kizárólag előre egyeztetett időpontokban tudom fogadni Önt. Amennyiben szeretne időpontot kérni, kérem, az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel velem a kapcsolatot:

E-mail: dr.mihaly.andrea@venustus.hu
Telefon: +36 30 425 2586

Rendelő címe

Pajzs Irodaház, 1221 Budapest, Duna utca 1-3. I. emelet.

A rendelő megközelítése

Tömegközlekedéssel a Savoyai Jenő térig:

  • a Deák tértől a 47-es villamossal,
  • a Móricz Zsigmond körtértől a 33-as és 233-as buszokkal,
  • a Kosztolányi Dezső tértőll a 114-es és 213-as buszokkal.
Térképen:

Lemondás: kérem, hogy a lemondást 3 nappal az egyeztetett időpont előtt jelezze (e-mailben, sms-ben, telefonon), ennek elmulasztása esetén a terápiás óradíj kifizetését kérem. Vis major esetén természetesen ettől eltekintek. A járványügyi helyzetben személyes megjelenés szempontjából vis major, ha Ön lázas betegségben szenved, vagy a koronavírus-fertőzés bármely tünetét mutatja, illetve, ha Önt házi karanténra kötelezték. Online, vagy telefonos konzultáció természetesen az utóbbi esetben is megoldható, ha Önnél a technikai feltételek rendelkezésre állnak.

Iroda, coaching szoba és rendelő:

4_4_dr_mihaly_andrea_magan_rendeles_2